MJZ

FASHION

BLOG

by Brigita Potocki

  • Brigita Potocki

Nutree Brazilian Bottox Expert Hair Miracle


NUTREE BRAZILIAN BOTTOX MASKA ZA VLAŽENJE LAS // Ženske nikoli nismo zadovoljne s svojim videzom. Ko sem razmišljala, kaj vse me moti na sebi, se ugotovila, da je tega kar precej. Nohti, lasje, celulit, drobne žilice po nogah, otekle noge… pa verjetno bi se našlo še kaj. A vse to se da preprečiti oziroma pozdraviti, samo pravo ‘zdravilo’ moraš najti. In pred kratkim sem našla rešitev za eno od teh mojih težav, namreč za lase.

Moji lasje so moja šibka točka, o čemer sem pred leti že pisala TUKAJ, zato sem pripravljena preizkusiti marsikaj. Od takrat so sicer v veliko, veliko boljšem stanju, zahvaljujoč izdelkom Lamorage, ki v resnici delujejo, a so tako dragi, da si jih v normalnih okoliščinah nihče ne more privoščiti. V primerjavi s tistimi težavami, torej redčenjem las ter občutljivim in pordelim lasiščem, ki so me pestile pred petimi leti, je danes moja težava z lasmi nepomembna. A vseeno moteča, oziroma vsaj zoprna s tega vidika, da si moram lase pogosteje urejati, kot bi si jih sicer. V čem je torej bil problem? Da mi je pričeska po umivanju zdržala zgolj samo tisti dan. Ponoči, med spanjem, so se mi konice zmečkale, skodrale in sploh bile zjutraj videti krepaste in neurejene. Ko sem jih razčesala, se mi je zdelo, kot da se lomijo. In so tudi se. Zato imam ob strani lase krajše, saj ne rastejo dovolj hitro, da bi ujele tiste zadaj, oziroma se sproti potrgajo. Vse to zato, ker lasem manjka vlage. In to vlago sem zdaj dobila v roza lončku. V izdelku NUTREE BRAZILIAN BOTOX EXPERT.

Objava, ki jo bereš in video na YT nista plačana. Podjetje me je kontaktiralo in mi ponudilo zastonj izdelek v zameno za preizkus in recenzijo. Seveda sem privolila, ker, kot sem rekla, sem pripravljena preizkusiti marsikaj. Ne bom rekla, da me ni skrbelo, da mi bodo vsi lasje odpadli, a zgodilo se ni nič takega. Prav nasprotno. Gre za izdelek, ki lase nahrani, navlaži in jih naredi gladke. In taki ostanejo tudi v najbolj vlažnem in mokrem okolju. Uporablja se enkrat na 4 tedne, ko naredimo celotno kuro, kot je opisano v navodilih. Celoten postopek si lahko tudi ogledaš v mojem videu zgoraj ali na YouTubu.

Izdelek sem uporabila takoj naslednji dan, ker me je res zanimalo, kaj se bo zgodilo. Čeprav sem bila sprva skeptična, saj sem pričakovala takojšen rezultat, sem ugotovila, da ne gre za to, da zadeva učinkuje takoj in zdaj, ampak deluje dolgoročno. Se pravi, v videu, kjer sem nekoliko razočarana, ker moji lasje po nanosu Botoxa niso videti kot v reklami, je to zato, ker še nisem vedela, kako izdelek deluje. Njegov učinek se namreč pokaže šele potem, ko lase zlikamo z likalnikom, saj na ta način izdelek prodre globoko v lase. Če poznate, ali ste celo že delale kuro s keratinom, je to podobno, a bolj napredno. Keratin namreč vsebuje formaldehid (ja, tisto, kar se uporablja za prezervacijo trupel), Botox pa ne. Njegove glavne sestavine so morski kolagen, glutaminska kislina in mandljevo olje. In tudi med ostalimi sestavinami nisem našla nič spornega. Podjetje zagotavlja tudi, da končni izdelek ni bil testiran na živalih. Izdelek lahko naročiš TUKAJ.

Postopek nanašanja Nutree Brazilian Bottox Expert izdelka za lase:

1. Lase umijemo s šamponom, ki naj ima Ph višji od 9. Ker ga je praktično nemogoče dobiti (razen na Amazonu), si lase umijte s šamponom, ki ima učinek globinskega čiščenja.

2. Ne dodajamo balzama za lase ali kateregakoli drugega produkta, samo umijemo s šamponom.

3. Lase osušimo na zraku ali s fenom.

4. Ko so popolnoma suhi lase premažemo s produktom, in sicer jih najprej razdelimo na šest pramenov in namažemo vsakega posebej od vrha do konic.

5. Pustimo produkt na laseh od 30 do največ 40 minut. NE POKRIVAMO!

6. Potem lase speremo in na njih pustimo 20% produkta.

7. Lase osušimo s sušilcem in zatem obvezno polikamo z likalnikom. To je potrebno zato, da se produkt ‘vtisne’ v lase.

8. To je vse. Potem lase umivamo normalno, s šamponom in balzamom. Lase posušimo in si uredimo pričesko kot običajno. V naslednjih štirih tednih bodo lasje navlaženi in nahranjeni, potem pa postopek spet ponovite.

#nutree #brazilian #bottox #expert #hairmask #hydration #hairproduct #review #youtube

asos imguk_pre-peak-affiliate-assets_col
ego banner img120x600-1580308865419.jpg

© 2013 by MJZ Fashion

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now