MJZ

FASHION

BLOG

by Brigita Potocki

  • Brigita Potocki

Moška srajcaNavadna moška srajca, najraje v nežno modri in s komaj opaznimi belimi črtami, je bila glavna protagonistka modnih revij za pomlad/poletje 2020. A če smo pošteni, je taka srajca tisti večni kos, tisti nepogrešljivi kos, ki ne sme manjkati v nobeni omari. In vendarle je to tudi tisti kos, ki ga ni lahko dobiti v trgovini. Sama sem imela kar srečo, ko sem pred leti v H&M našla tole oversized srajco, točno tako kot sem jo iskala in želela (enako nosim TUKAJ) In to je to, druge ne potrebujem in ne iščem več. A zate sem se potrudila in jih nekaj poiskala, našla jih boš čisto spodaj.


Kako nosimo tako srajco pravzaprav sploh ni vprašanje, saj jo lahko kombiniramo s prav vsem. Lahko jo oblečemo k letos prav tako trendovskemu hlačnemu kostimu, nosimo s kavbojkami, usnjenimi hlačami ali širokimi palazzo hlačami z visokim pasom. Prav tako se odlično dopolnjuje z midi krili, na primer s satenastim ali krilom iz jeansa ali takim iz malo boljše kompaktne tkanine za večerni videz. Konec koncev jo lahko kombiniramo tudi s športnimi hlačami in jo oblečemo celo za na plažo. Kot vidiš, omejitev ni, zato naj bo taka srajca vedno na dosegu roke.


Nosim / I'm wearing:
Coat and shirt H&M (old) / Faux leather pants STRADIVARIUS (old) / Shoes CCC (available HERE) / Necklace ZARA (old) / Bag INTREND / Earrings NEŽA ŽEHELJ
KJE KUPITI MOŠKO SRAJCO? (poglej in kupi s klikom na sliko)
0 comments
asos imguk_pre-peak-affiliate-assets_col
imgaffiliate-bf-2020120x600-160508968200
asos imguk_pre-peak-affiliate-assets_col
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now