MJZ

FASHION

BLOG

by Brigita Potocki

  • Brigita Potocki

V enem kosu

Updated: Apr 7Kombinezon je, v teh dneh, še bolj kot ponavadi, moj osebni favorit, ko gre za #OstaniDoma modo. Naveličala sem se namreč biti v trenirki, pajkicah in pižami. Pa sem se spomnila, da imam nekaj kombinezonov, ki jih tudi sicer rada nosim (poglej TUKAJ, TUKAJ in TUKAJ) in ki so idealno oblačilo tudi v teh dneh, ko ostajam doma.


Nosim/ I'm wearing:
SISTER JANE jacket (to order CLICK HERE) // H&M jumpsuit (similar HERE and HERE) // ZARA sandals (similar HERE or HERE)

Ta, ki ga predstavljam tokrat, je moja zadnja pridobitev, naročena preko spleta že v času korona ukrepov. Poskusila sem ga v trgovini, verjetno ne več kot teden dni pred uvedbo le-teh, in ker mi je ostal v mislih, sem ga naročila. V H&M v zadnjem času ne kupujem veliko, kadar pa se že odločim za nakup, vedno pazim, da je oblačilo na videz in na otip iz kvalitetnejšega materiala, kot večina. Še najraje imam njihovo conscious kolekcijo, a ta kombinezon žal ni bil del nje, pač pa je iz kolekcije trend (bela nalepka), ki ponuja trendovske kose, ki jih navdihujejo najbolj znani modni oblikovalci. Kombinezon je iz 100% na otip kompaktnega, a mehkega bombaža, z visokim pasom, kar je še posebej pomembno za postavo hruške (kot je moja) in peščene ure. In je poleg tega pravi utility kombinezon, kot ga zapovedujejo zadnje modne smernice.

Dopolnila sem ga z vpadljivo tanjšo jakno z zvezdicami iz lanske kolekcije Sister Jane (na voljo je samo še ena v velikosti M po znižani ceni 65 eur, za naročilo pošlji povpraševanje TUKAJ, več o znamki Sister Jane pa preberi TUKAJ). Jakna je oversized krajši model z dvema zunanjima žepoma, krojena rahlo na ven in je primerna za prehodno obdobje. Celoten stajling sem dopolnila z belimi sandali, za katere je v resnici še malo prezgodaj, a res si nisem mogla kaj, da jih ne bi obula, pa saj tako ali tako nisem šla daleč. Vse skupaj bi bilo prav tako dobro videti, če bi zraven obula superge, gojzarje ali zaprte čevlje s peto. Namesto jaknice Sister Jane pa bi kombinezon lahko kombinirala tudi z jeans ali usnjeno jakno, ali pa s karirastim suknjičem, mogoče plaščem… Ko bo ta situacija mimo, bom zagotovo našla še cel kup načinov, kako ga ponositi. V tem pa je tudi ves čar, da kombinacij, če si le dovoliš, nikoli ne zmanjka.asos imguk_pre-peak-affiliate-assets_col
ego banner img120x600-1580308865419.jpg

© 2013 by MJZ Fashion

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now