MJZ  Fashion

Barve so s psihološkega vidika izredno pomembne za naš obstoj in v resnici vplivajo na prav vsak trenutek našega dneva. Barva je namreč svetloba, svetloba pa je energija. Ko svetloba prodre skozi naše oči, se spremeni v električne impulze, ki potujejo skozi naše možgane - skozi natanko tisti del, ki procesira naša čustva. Znanstveno dokazano je, da ima vsaka barva, vsak odtenek in vsak ton specifičen psihološki učinek.

Ste vedeli, da lahko naše oči razločijo kar 16 milijonov različnih barv in odtenkov in da vsak od njih vpliva na nas, če se tega zavedamo, ali ne? Pomislite, kako nas sončni žarki napolnijo s srečo in pozitivno energijo, kako nam zeleni gozdovi dajo občutek miru in spokojnosti in kako bi, ko je nebo oblačno in sivo, najraje ostali pod odejo.

Vse to so naše podzavestne in zavestne reakcije na barvo.

Podobno na naše razpoloženje vplivajo tudi barvne kombinacije oblačil, ki jih nosimo. Če skupaj združimo napačne barve, bomo ves čas v nesoglasju sami s sabo. 

Če bi radi vedeli, kateri barvni tip ste in katera barvna paleta je v sozvočju z vašim karakterjem, kliknite na povezavo spodaj, rešite vprašalnik in sledite nadaljnjim navodilom.

Za dodatne informacije pišite na info@mjzfashion.si

 

Cena: 19 eur

V okviru urejanja omare je storitev brezplačna.

BARVNA PALETA

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now