top of page

MJZ   Fashion

Dva izredno pomembna faktorja, ki ju pogosto spregledamo, ko se zapodimo med police in stojala z oblačili v trgovini, sta kakšen tip postave imamo in katere so naše barve. Oboje je pomembno pri končnem rezultatu, ki si ga vsi želimo, namreč, da smo v oblačilih, ki jih nosimo, dobro videti in predvsem, da se v njih dobro počutimo.

Barve so s psihološkega vidika izredno pomembne za naš obstoj in v resnici vplivajo na prav vsak trenutek našega dneva. Barva je namreč svetloba, svetloba pa je energija. Ko svetloba prodre skozi naše oči, se spremeni v električne impulze, ki potujejo skozi naše možgane - skozi natanko tisti del, ki procesira naša čustva. Znanstveno dokazano je, da ima vsaka barva, vsak odtenek in vsak ton specifičen psihološki učinek.

Naše oči razločijo kar 16 milijonov različnih barv in odtenkov in vsak od njih vpliva na nas, če se tega zavedamo, ali ne? Pomislite, kako nas sončni žarki napolnijo s srečo in pozitivno energijo, kako nam zeleni gozdovi dajo občutek miru in spokojnosti in kako bi, ko je nebo oblačno in sivo, najraje ostali pod odejo.

Vse to so naše podzavestne in zavestne reakcije na barvo.

Podobno na naše razpoloženje vplivajo tudi barvne kombinacije oblačil, ki jih nosimo. Če skupaj združimo napačne barve, bomo ves čas v nesoglasju sami s sabo. 

Če bi radi vedeli, kateri barvni tip ste in katera barvna paleta je v sozvočju z vašim karakterjem, kliknite na povezavo spodaj, rešite vprašalnik in sledite nadaljnjim navodilom.

Poznavanje lastnega telesa je pogoj za to, da se v svoji koži počutimo dobro. In predpogoj za pravilno izbiro oblačil s katerimi svetu pokažemo, kdo smo. Če se vam dogaja, da ste v trgovini z oblačili izgubljeni, da ne znate izbrati oblačila, ki bi vam pristajalo, da iz trgovine prinesete oblačilo, s katerim niste zadovoljni in ga morate vrniti, ali še huje, ki vam obvisi v omari, ne da bi ga oblekli ali pa se nakupu obačil najraje kar izognete, je to zato, ker ne poznate svoje postave. To lahko spremenite z analizo postave.

Za dodatne informacije pišite na info@mjzfashion.si

 

Cenik:

Barvna paleta: 19 EUR + ddv*

Analiza postave: 25 EUR + ddv

Paket analiza postave + barvna paleta: 40 EUR + ddv 

*V okviru urejanja omare je barvna paleta brezplačna.

ANALIZA POSTAVE
IN IZDELAVA
BARVNE PALETE

bottom of page