top of page

MJZ

FASHION

BLOG

by Brigita Potocki

  • Writer's pictureBrigita Potocki

JESENSKO-ZIMSKI TRENDI NAVDUŠILI NA TRADICIONALNI MODNI REVIJI




V čudovitem plesnem ambientu Hiše plesa v Ljubljani je Deichmann predstavil svežo kolekcijo modne obutve in torbic za jesen in zimo 2022 / 2023. Letošnji trendi so oživeli na tradicionalni modni reviji, ki jo je z izbranimi stajlingi dopolnila Tjaša Kokalj Jerala. Sicer pa nova jesensko-zimska kolekcija Deichmann prinaša spremembe. Je bolj trendi kot kadarkoli. Dopušča vam, da osvežite svoj videz s trendi supergami, izstopajočimi mokasini, vsestranskimi gležnjarji in šik salonarji. Jesen bo čas odtenkov črne, bež in bele, ki bodo v kombinaciji z raznimi vzorci poskrbeli za pravi kontrast.



Nova jesensko-zimska kolekcija v ospredje postavlja vas. Novi pari, ki so že na ogled v poslovalnicah Deichmann po Sloveniji, kličejo po druženju. Želijo navdihniti vsakega posameznika, da se dobro počuti v svoji koži, stopa po svojih poteh s samozavestnimi in odločnimi koraki ter uživa v družbi svojih najdražjih. Škornji, gležnjarji, oxford čevlji, mokasini in salonarji so tisti, ki bodo to sezono ujeli poglede vseh mimoidočih. Navduševali bodo v trendi različicah in barvah, ki jih enostavno kombinirate k prav vsem najljubšim stajlingom, ter izstopajočimi dodatki, kot so verige, potiski in zlati detajli.





Na modni pisti se je sprehodilo pet manekenk, ki so predstavile različne stile obutve za vsako priložnost – za sproščeno druženje s prijatelji, sprehod v mestu, obisk gledališča ali pa poslovni sestanek. Njihov videz je stilsko dopolnila Tjaša Kokalj Jerala, ki je z izbranimi kosi oblačil in dodatki izpostavila jesensko-zimske modne smernice. Za videz manekenk pa je poskrbela vplivnica in vizažistka Indira Ekić, s pomočjo katere so dekleta na modni brvi še bolj zažarela.





»V jesensko-zimski kolekciji Deichmann je ponovno na voljo raznolika izbira modnih čevljev, ki ustrezajo prav vsaki želji in okusu. Na policah vsekakor ostajajo trendovske superge v beli barvi, ki so stalnica, in sicer ne glede na modne smernice ali letni čas. Supergam sledijo oxford čevlji in loaferke, ki s svojim robustnim stilom učinkujejo tako ležerno kot tudi elegantno in urejeno. Za hladne dni so na voljo gležnjarji in škornji v zemeljskih odtenkih in z debelejšim podplatom ter salonarji, ki poskrbijo za dodaten glamur. To sezono boste izbirale med belimi, bež in večnimi črnimi odtenki, za piko na i pa bodo poskrbeli še olivni in rjavi toni,« je razkrila Urška Tomašević, predstavnica marketinga Deichmann za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Bosno.







Na tradicionalnem Deichmann druženju so številne modne ljubiteljice, urednice in novinarke z navdušenjem spremljale modni pohod najbolj svežih trendov. Že pred samim dogodkom so preko spletne ankete izglasovale top čevlje te jeseni in tako Deichmann ekipi pomagale pri izbiri »must have« parov za letošnjo sezono. Letošnji favoriti so črno-bele superge z visokim podplatom, bež mokasine s črno verigo, visoki črni škornji s peto z zlatim detajlom, bež trendovski gležnjarji z robustnim podplatom ter črni gležnjarji z dodatkom zlate verige.



0 comments

Recent Posts

See All
imgaffiliate-bf-2020120x600-160508968200
bottom of page