top of page

MJZ

FASHION

BLOG

by Brigita Potocki

  • Writer's pictureBrigita Potocki

Nova optika v centru Ljubljane



Optika Ghetaldus po praznovanju 64. rojstnega dne in razvoju lastne blagovne znamke nadaljuje s širitvijo poslovanja na slovenskem trgu. V sredini septembra so svojo prvo optiko odprli v nakupovalnem središču Maximus Murska Sobota, zdaj pa lahko njihove storitve preizkusite tudi v Ljubljani na Wolfovi 8. Optiko so med prvimi obiskali znani slovenski obrazi, kot so Gregor Čeglaj, Katarina Benček, Eva Cetrih, Pika Zrim in Lorella Flego.


Številni znani obrazi so bili navdušeni nad odprtjem, modna novinarka in voditeljica Lorella Flego pa nam je zaupala, da se lahko Optika Ghetaldus brez dvoma primerja tudi s tistimi večjimi optikami v Milanu ali New Yorku. »Izbor je res neverjeten in veliko okvirjev sem pred kratkim videla na modnih brveh, všeč mi je, da je visoka moda vse bolj dostopna tudi v Sloveniji,« je komentrala Lorella.


Na odprtje nove optike je prišel tudi sanjski moški Gregor Čeglaj, ki je užival v pretežno ženski družbi, del katere so bile tudi Katarina Benček, Eva Centrih, Pika Zrim in Tesa Jurjaševič. Vse so se strinjale, da se v Optiki Ghetaldus res najde za vsakega nekaj – vse od športnih okvirjev do elegantnih in brezčasnih očal, ki vam bodo služila še po več letih. Fashionistke so bile na dogodku najbolj navdušene nad retro modeli, ki so letos pravi modni hit, svoj »modni trenutek« pa so doživele tudi živahne barve in nekoliko večji okvirji.











Z leve: Renato Ščulac, vodja maloprodaje za hvaški trg
Pamela Bolarić , vodja marketinga
Toni Jermaniš, generalni direktor Ghetaldus d.d.
Dea Lazar, vodja modnih znamk
Goran Cverlin, vodja maloprodaje za Slovenijo

V Optiki Ghetaldus si prizadevajo tudi za zdrav vid svojih strank, zato so na otvoritvi potrdili, da ponujajo koncept brezplačnega nadzora vida. Ko se ga boste udeležili, bodo strokovnjaki v optiki podali strokovno oceno vašega vida, glede na diagnostiko in vaš življenjski slog pa vam nato svetovali, kaj izbrati.

V Optiki Ghetaldus do 30. 11. 2021 lahko izkoristite 15% popust, ki velja za nakup vseh sončnih očal, vseh okvirjev za dioptrijska očala ter kontaktne leče.



Sama še vedno najraje posegam po oversized očalih

VEČ STAREJŠIH DOGODKOV SI OGLEJ TUKAJ

Foto: Matic Kremžar (razen naslovne in predzadnje)

0 comments

Recent Posts

See All
imgaffiliate-bf-2020120x600-160508968200
bottom of page