top of page

MJZ

FASHION

BLOG

by Brigita Potocki

  • Writer's pictureBrigita Potocki

Iz dedkove omare

Updated: Nov 3, 2021



Saj veš, tisti občutek, ko ti je v puloverju prevroče, za to, da bi se naokoli potikala v sami srajčki pa vseeno prehladno. In v takem primeru ti ravno prav topline nudi pleten brezrokavnik, ki je to sezono must have. Gre za v celoti old school kos, ki je idealen za plastenje. Natanko take, kakršni so ti ostali v spominu iz časov, ko jih je nosil tvoj oče ali dedek, so v svoje kolekcije za to jesen in zimo uvrstili modni oblikovalci kot na primer Acne Studios, Purdey, Ganni in tudi velika modna imena kot so Gucci, Prada in Dior, v ulični kontekst pa postavile modne navdušenke na Instagramu.


Nosim: 
MARELLA brezrokavnik // ZARA DIY odrezane kavbojke // ZARA škornji // UTERQUE torbica // H&M srajca // H&M plašč


Kako nositi ta trend si oglej na fotografijah, kjer sem skombinirala dva vintage brezrokavnika: eden je iz moje omare, drugega pa mi je podarila stranka, ko sva pospravljala omare, in je bil last njegovega strica.

Mojo pozornost je pritegnil predvsem zaradi nenavadne kombinacije barv, namreč sive, čokoladno rjave in bordo, ki jih sicer najdemo v poletni barvni lestvici (o tem izveš več TUKAJ).

Pleten brezrokavnik lahko nosiš na več načinov, najbolj trendovsko pa bo videti v kombinaciji s srajco ali bluzo in kasneje, ko bo topleje, z navadno belo majico s kratkimi rokavi ali brez vsega, na golo kožo.



Nosim: 
Vintage brezrokavnik (hvala Klemen!) // RESERVED usnjeno krilo // CCC GINO ROSSI škornji // FENDI torbica // STEFANEL krznena jakna

Tu je nekaj mojih predlogov za nakup pletenih brezrokavnikov. S klikom na sliko lahko opraviš nakup ali pogledaš več, a pohiti, saj so brezrokavniki trenutno tako vroč kos, da so hitro razprodani!




0 comments

Recent Posts

See All
imgaffiliate-bf-2020120x600-160508968200
bottom of page